Menu

Ανακοίνωση 08.02.2021

epskilkis logo 200Από τη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς ανακοινώνεται ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής εργασιών, τα γραφεία θα παραμένουν ανοιχτά, τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη κάθε εβδομάδα, κατά τις ώρες 9 π.μ. έως 13.30 μ.μ. για την εξυπηρέτηση των Σωματείων (είτε με την παροχή βοήθειας για την εγγραφή στο ηλεκτρονικό μητρώο, είτε για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, είτε για οποιοδήποτε ζήτημα).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Γίτσο Γεώργιο

black ribbon epskilkisΣύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κιλκίς εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Γιώργου Γίτσου και τους οικείους του, για την απρόσμενη απώλεια του ανθρώπου, οικογενειάρχη, εκπαιδευτικού, αυτοδιοικητικού και επί σειρά ετών παράγοντα του ποδοσφαι ρικού Σωματείου Απόλλων Ευρωπού.
Η προσφορά του στα όρια του πρώην δήμου Ευρωπού δεν χρήζει επαίνων, αφού το έργο του ως Πρόεδρος της Κοινότητας ,και στη συνέχεια ως Δήμαρχος Ευρωπού είναι ορατό στους συνδημότες του με τα έργα υποδομής που άφησε παρακαταθήκη σε σημαντικούς τομείς της κοινωνίας ,όπως ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός.
Ο Γώργος Γίτσος υπήρξε για την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς ,ένας παράγοντας που πάντοτε με σύνε ση, κριτική σκέψη , επιχειρηματολογία και ανιδιοτέλεια τροφοδοτούσε με προ βληματισμούς τις αποφάσεις και ενέργειές μας , έχοντας πάντοτε γνώμονα την ποιοτική ανάπτυξη του Κιλκισιώτικου αθλητισμού.
Εμείς οι άνθρωποι του Ποδοσφαίρου θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και εκτίμηση , με την πεποίθηση ότι η προσφορά και η παρουσία του στα τεκταινόμενα του αθλητισμού του νομού Κιλκίς, θα αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους.

Ανακοίνωση 18.12.2020

epskilkis logo 200Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, εκτιμώντας την τρέχουσα κατάσταση (μεγάλο αριθμό κρουσμάτων covid και ανθρώπινων απωλειών), και παράλληλα αναγνωρίζοντας την αγωνία των παραγόντων των ομάδων του νομού Κιλκίς ,σχετικά με την αβεβαιότητα που επικρατεί για τη συνέχεια των διοργανώσεων επισημαίνει τα παρακάτω:
Διάφοροι παράγοντες του ποδοσφαίρου ( μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Πρόεδροι Ενώσεων ,αθλητικογράφοι κ.λ.π) προέβησαν σε δηλώσεις σχετικές με την έναρξη των προπονήσεων και των αγώνων ανακοινώνοντας ημερομηνίες εικάζοντας παράλληλα και για το τέλος των επιβαλλόμενων μέτρων. Τέτοιες ενέργειες το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δημιουργούν σύγχυση και να επιτείνουν την ήδη παρατεταμένη αβεβαιότητα.
Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και δοθεί η συγκατάθεση από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές και από την επίσημη Πολιτεία θα επανεκκινήσει και ο αθλητισμός. Ως εκ τούτου η ΕΠΣ Κιλκίς όταν θα λάβει τις σχετικές διαβεβαιώ σεις των Υγειονομικών αρχών και εκδοθούν τα σχετικά υγειονομικά πρωτό κολλα θα τροποποιήσει ενδεχομένως τις προκηρύξεις των διοργανώσεων και τα χρονοδιαγράμματα διεξαγωγής των αγώνων και θα προβεί σε ανακοινώ σεις σχετικές με την επανέναρξη προπονήσεων και αγώνων.
Έως τότε παραμένουμε στα σπίτια μας ,κοντά στους δικούς μας ανθρώπους , τηρώντας τα επιβαλλόμενα μέτρα με ευλάβεια, για να επιστρέψουμε στα γήπε δα ΥΓΙΕΙΣ και ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ.
Όσες ομάδες δεν έχουν προχωρήσει με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων στην Γ.Γ Αθλητισμού. μπορούν να επικοινωνούν με τον γραμματέα Δεβετζό πουλο Αιμίλιο στο τηλέφωνο 6948261013 ή στα γραφεία της ΕΠΣ στο τηλέφω νο 2341026443 από Δευτέρα έως Τετάρτη τις προσεχείς εβδομάδες, ώστε να εξυπηρετηθείτε σχετικά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ΥΓΕΙΑ για όλους ,ταχεία επιστροφή στους αθλη τικούς χώρους και μια ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ χωρίς αναβολές, γεμάτη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ευχές από την ΕΠΣ Κιλκίς

ΕΥΧΕΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣΟ Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΕΠΣ Κιλκίς σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά αισιόδοξη, δημιουργική και με πλούσια αγωνιστική δράση.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος: Βασίλειος Χατζηαποστόλου
Ο Γ. Γραμματέας: Κων/νος Πάταρας

Ανακοίνωση 23.10.2020

epskilkis logo 2001. Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της 24ης Οκτωβρίου μεταξύ των ομάδων ΝΕΟΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ -ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Ν.ΣΑΝΤΑΣ ,για το λόγο ότι η ομάδα της Νέας Σάντας τέθηκε σε 14ημερη καραντίνα ,μετά την επιβεβαίωση 3 κρουσμάτων COVID-19 σε αθλητές της ομάδας.
2. Σύμφωνα με τα έως και σήμερα δεδομένα, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι 3 από τους 4 προημιτελικούς αγώνες κυπέλλου ,με τα ζευγάρια που έχουν προκύψει.
3. Οι υπεύθυνοι που έχουν οριστεί από τις ομάδες ,θα πρέπει να φροντίζουν για την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολ λου στις αθλητικές εγκαταστάσεις τους με σχολαστικότητα, τόσο κατά τη διεξαγωγή των προπονήσεων, όσο και κατά τη διεξαγωγή των αγώνων (θερμομέτρηση αθλητών, κατάσταση εισερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση, χρήση αντισηπτικών, χρήση μάσκας όπου υπάρχει συγχρωτισμός άνω των 9 ατόμων).
Η τήρηση των παραπάνω θα αποτελέσει βαρόμετρο για την συνέ χιση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των διοργανώσεων της ΕΠΣ Κιλκίς, και παράλληλα την ασπίδα για την υγεία όλων των εμπλεκομένων (παραγόντων,αθλητών, διαιτητών,γονέων αθλητών κ.λ.π.).
Η πειθαρχία και η ατομική ευθύνη όλων μας, είναι τα όπλα για τη διασφάλιση της υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στον ευαίσθητο χώρο του Αθλητισμού.